Kvarc (quartz) je industrijski kameni kompozit koji se proizvodi u formatu ploča i pločica. Mješavina je prirodnog kamenog granulata i poliesterskih smola. Kvarc dijelimo na dvije vrste. Kvarc na bazi kamenog granulata kvarcnog podrijetla koji je svijetlijih tonova dok je druga vrsta tamnijih tonova na bazi kamenog granulata mramornog podrijetla.
Danas je kvarc neizbježan materijal pri opremanju interijera jer nudi postojan materijal u velikim formatima čije su karakteristike bolje od mramora i granita. Često se koristi kod izrade kuhinjskih radnih ploča jer je otporan na ogrebotine, tako da ne morate brinuti da li će s vremenom radna ploča izgledati staro, oštećeno i izrezbareno. Ne zahtijeva redovitu zaštitu specijalnim sredstvima radne površine, kao što to redovito mora raditi sa mramorom i granitom.
Glavni razlog zašto je u posljednje vrijeme porasla popularnost kvarca je i što osim dobrih osobina koje posjeduje, izgleda vrlo elegantno i atraktivno.
Kako bi ovaj fenomenalan materijal učinili što dostupnijim, našim klijentima smo pripremili poseban popust od 50% na sve kvarcne radne ploče koje dolaze uz naše kuhinje. Popust vrijedi do 1. svibnja 2018. a odnosi se na sve dekore na bazi granulata kvarcnog podrijetla.
Iskoristite ovu nezaboravnu priliku!