USLUGE

IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI
Namještaj po mjeri naša je primarna djelatnost. Kuhinje, ormari, boravci, kupaonski namještaj i sve ostalo izraðujemo prema vašim zahtjevima.

DOSTAVA I MONTAŽA
Vršimo usluge dostave i montaže namještaja kupljenog u trgovaèkim centrima (IKEA, Lesnina, Harvey Norman, Emmezeta…). Ovu uslugu vršimo na podruèju cijele Hrvatske ali i na podruèju EU.

3D PROJEKTIRANJE
Danas je nemoguæe zamisliti bilo kakve radove u interijerima bez 3D prikaza. Puno je lakše odluèiti se na neku promjenu kada znate kako æe ta promjena izgledati u vašem prostoru.

UREÐENJE INTERIJERA
Ukoliko želite urediti novi privatni ili poslovni prostor, a da vam pri tome nedostaje kreativnih ideja ili ste ogranièeni s vremenom možete nam se obratiti za pomoæ. Uz naše partnere za vas izvršavamo sve završne radove i opremanje namještajem.

OPREMANJE OBJEKATA
Ukoliko imate potrebu za veæom kolièinom namještaja slobodno nam se obratite. Povoljne cijene i kratki rokovi isporuke naša su garancija za vaše zadovoljstvo.

ADAPTACIJE INTERIJERA
Želite renovirati vaš prostor ali vam se neda muèiti s puno majstora? Prepustite nama sav posao a vi samo izrazite svoje želje. Od dizajniranja i projektiranja prostora do opremanja vodimo za vas proces adaptacije.